OM WHOMINUM

Whominum står bag et landsdækkende, tværfagligt behandlernetværk, der løser opgaver indenfor udredning og behandling. Vores specialuddannede terapeuter fungerer som tovholdere i tværfaglige forløb for mennesker med langvarige smerte udfordringer. Vi varetager både diagnostik, afklaring og behandling af problematikker, der har udgangspunkt i skelet og muskelbetingede kropssmerter. Alle vores behandlere har foruden grundlæggende sundhedsfaglig behandleruddannelse yderligere gennemgået en overbygningsuddannelse, der sikrer en stærk forankring i en videnskabelig bio-psyko-social forståelse af smerteproblematikker. Hos Whominum går psykisk og fysisk sundhed altid hånd i hånd. Vores resultater viser vores effekt.

Whominum ser enhver klient som en selvstændig person med et unikt forløb. Vi har en høj grad af kvalitetssikring og transparens. Vi effektmåler systematisk alle forløb i samarbejde med vores klienter. Vores klienters fysiske og psykiske sejr er vores vigtigste mission. En tilgang, der viser sig særdeles effektiv i vores samarbejde med forsikrings- og pensionsselskaber, der udgør vores primære kundegruppe. Whominum er grundlagt af en gruppe erfarne og fagstærke personligheder med komplementerende baggrunde fra sundhedssektoren. Vi kender til omfanget af udfordringerne ved at navigere sikkert og effektivt igennem de mere komplekse patientforløb samt de komplikationer forløbene kan føre med sig - både fysisk, psykisk og økonomisk. Vores fokus har derfor været at udvikle en metode, der sikrer, at klientforløb kan tilbydes med en højere grad af kvalitet og effektivitet. Vi har lanceret en succesfuld og gennemtestet metode, der er optimeret i mange år.

Navnet Whominum

Whominum er navnet bag missionen om at være det sidste udrednings- og behandlingssted. "W'et" står for Work og "Hominum" er den latinske betegnelse for menneske - heraf "Det arbejdende mennesker". WHO er et af de vigtige elementer i vores arbejde med mennesker, da vi arbejder ud fra WHO's internationale klassifikationsmodel ICF, som anbefales af Sundhedsstyrelsen.

KONTAKT OS

Whominum ApS
J. E. Ohlsens Gade 2, 1. th
2100 København Ø

Telefon: +45 32 42 00 42
Mail: info@whominum.dk

Mød vores daglige admin team

Marianne J. Møller

Daglig leder.

Foruden formel uddannelse og 20 års erfaring som fysioterapeut med solid erfaring fra både privat og offentlig sektor, har Marianne en klar styrke som iværksætter, drifter og konceptudvikler siden 2007.

Med et bredt kendskab til sundhedsleverancer og fokus på bæredygtige relationer har Marianne i dag et solidt navn som ordholden og innovativt tænkende i den danske sundhedsbranche.

Marianne er den første partner du skal møde, hvis du overvejer at indgå en kunde/leverandør relation med Whominum.

Steen Olsen

Fagligt ansvarlig for udvikling.

Med næsten tre årtiers praksis, undervisnings- og forskningserfaring står Steen i front for den faglige udvikling i Whominum. Steen brænder for at eliminere ineffektive behandlingsforløb, hvor patienter strander i udsigtsløse og frustrerende situationer.

Steen har sin uddannelsesbaggrund i fysioterapi samt en master uddannelse i positiv psykologi. Han er i dag en erfaren underviser og forskningsdeltager med flere forskningspublikationer bag sig.

Steen er den partner, du skal i kontakt med, hvis du ønsker viden om vores udviklingsinitiativer og dialog om forskningsorienteret udviklingssamarbejde.

Charlotte Krog

Fagligt ansvarlig for kvalitetssikring.

Som faglig ansvarlig for kvalitetssikring kommer Charlotte med 25 års erfaring indenfor krydsfeltet mellem fysiologisk og mental sundhed. Udover fysioterapeutuddannelse har Charlotte en mastergrad i positiv psykologi fra Århus Uni. og siden 2004 bestyrelsespost i DS-MDT (Dansk Selskab for Mekanisk Diagnostik og Terapi).

Charlotte er en anerkendt foredragsholder, oplægsholder ved internationale konferencer og underviser på efteruddannelses kurser for danske fysioterapeuter.

Charlotte står for kvalitetssikring og evidens for Whominum’s teori, metode og faglighed.

Eddie A. Jensen

Kommerciel advisor.

Med tre årtiers erfaring med salg og forretningsudvikling fra erhvervslivet bidrager Eddie med den kommercielle udvikling i Whominum. Eddie har erfaring fra såvel professionelle ansættelser som fra egen virksomhed. Han har en bred uddannelsesbaggrund som ingeniør og virksomhedsledelse samt en masteruddannelse i positiv psykologi.

Eddie brænder for den kommercielle udvikling af virksomheder i samkøringen mellem kundernes ønsker og behov og virksomheders forretning og ydelser.

Eddie har stor erfaring i at arbejde med team performance, hvilket vi også glæder os til at nyde godt af.

TOP